Projecteigenaren Infinergy en Windcollectief Noord-Holland geven vanuit Windpark Ferrum B.V. obligaties uit voor een totaalbedrag van minimaal €2.5 miljoen en maximaal €4.5 miljoen. Binnen een vastgesteld postcodegebied* kunnen omwonenden van het windpark vanaf 24 februari 2023 om 10.00 uur met voorrang participeren in dit project. Vanaf 9 maart 2023 opent de inschrijving voor iedereen.

In vogelvlucht:

• Prijs per obligatie bedraagt €1.000
• Vaste rente van 6% per obligatie
• Halfjaarlijkse rente uitkering
• De looptijd van de participatie: 10 jaar
• Lineaire aflossing van het geïnvesteerde bedrag gedurende de looptijd
• Zekerheden zijn van toepassing

Volgens de regels is deze aanbieding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerd. Omdat het streefbedrag onder €5 miljoen ligt, is een prospectus niet verplicht. In plaats daarvan is er, volgens de richtlijnen van de AFM, een informatiememorandum (IM) opgesteld. Hierin vindt u een volledige beschrijving en de voorwaarden van de obligatielening. Het IM is beschikbaar op de webpagina van de obligatie-uitgifte: klik hier om naar de webpagina te gaan.

Let op! Deelnemen aan de obligatielening brengt risico’s met zich mee. Lees daarom het informatiememorandum goed door, om te risico’s en de voordelen goed te begrijpen voordat u besluit om te beleggen in de obligaties.

Voor meer informatie en inschrijving voor de obligaties, klik hier.
Voor verdere vragen kunt u een email sturen naar [email protected].

*Zie het informatiememorandum